Binnenkort te koop: kavel 19 Heron

Kavel 19 aan de Stoomweg op bedrijvenpark Heron in Nootdorp gaat binnenkort in de verkoop. De verkoop verloopt via een openbare selectieprocedure. Meer over deze bedrijfskavel en de procedure leest u op deze pagina.

Kenmerken bedrijfskavel

  • Oppervlakte: circa 4.290 m2
  • Kadastraal: sectie A nummer 6564 (bekend gemeente Nootdorp)

Openbare selectieprocedure

Het doel van de verkoop is om een ondernemer te vinden die voor eigen gebruik de bedrijfskavel koopt en ontwikkelt. Iedere geïnteresseerde ondernemer kan deelnemen aan deze selectieprocedure. De inschrijfperiode start op maandag 14 oktober 2024 om 12.00 uur en loopt tot woensdag 8 januari 2025, 12.00 uur. Binnenkort wordt de pagina aangevuld met de leidraad en alle beschikbare informatie.

Bedrijvenpark Heron in Nootdorp is door de gunstige ligging aan de A12 (afslag 5) en langs de Randstadrail perfect bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en fiets. Heron biedt ruimte en excellente voorzieningen aan topbedrijven in zeer diverse branches. Op de website van Bedrijvenpark Heron vindt u meer informatie.

Het perceel ligt op bedrijvenpark Heron, nabij Randstad Railstation Nootdorp en in het zicht van autosnelweg A12. Bedrijvenpark Heron ligt op 1,3 km van afrit 5 ‘Nootdorp/Den Haag Leidschenveen Ypenburg’ van de autosnelweg A12.