Terug naar het overzicht

Uw stem is belangrijk! Kom stemmen op woensdag 16 maart

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Woensdag 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Op maandag 14 en dinsdag 15 maart is al een aantal stembureaus open. U kunt alle dagen tussen 7.30 en 21.00 uur bij een van de stembureaus in de gemeente. Door uw stem uit te brengen bepaalt u welke inwoners namens u vier jaar lang in de gemeenteraad zitten.

Geen stempas ontvangen?

Als het goed is, heeft u uw stempas thuisgestuurd gekregen. Heeft u nog geen stempas ontvangen of bent u deze kwijt? Vraag dan voor vrijdag 11 maart 17.00 uur een nieuwe aan. Dit kunt u doen op onze website www.pijnacker-nootdorp.nl/verkiezingen. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het stemmen, hoe u iemand kunt machtigen om voor u te stemmen en vindt u alle locaties van de stembureaus in de gemeente waar u kunt stemmen.

Voorlopige uitslagen tijdens verkiezingsavond

Woensdag 16 maart worden de voorlopige uitslagen van de verkiezingen bekend gemaakt tijdens een verkiezingsavond. Alle politieke partijen zijn hierbij aanwezig. U kunt deze avond niet digitaal volgen. U bent wel welkom vanaf 21.30 uur de avond bij te wonen in het bestuurscentrum, Emmastraat 165 in Pijnacker. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

stemmen