Terug naar het overzicht

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen Hart van Nootdorp

De start van de bouw van de appartementen en het Kindcentrum Regenboog begint naar verwachting half oktober. Er wordt nu hard gewerkt om deze nieuwbouw aan de Koningin Julianastraat mogelijk te maken.

In februari werd het groen verwijderd. Daarna is de brandweerkazerne gesloopt. Ook zijn er werkzaamheden in de grond gedaan. Op dit moment wordt de stoep en het schoolplein bij het Kindcentrum Regenboog aangepast.

Verkeersmaatregelen

Vanaf 16 september starten de werkzaamheden voor het verleggen van de Koningin Julianastraat. De straat wordt daarvoor geheel afgesloten tussen de Meidoornlaan en de Prins Bernhardstraat. De Hagelaan wordt dan tijdelijk doodlopend. De toegang van de Hagelaan naar de Koningin Julianastraat blijft alleen nog beschikbaar voor de brandweer en voor de buurtbus vanaf het Oosteinde richting de Parade. De route van de buurtbus vanaf de Parade richting het Oosteinde gaat tijdelijk via de Prinses Beatrixstraat. Hiervoor wordt van een klein gedeelte van de Prins Bernhardstraat het éénrichtingverkeer opgeheven.

De verkeersmaatregelen en omleidingen worden met verkeersborden aangegeven. Naar verwachting duren deze verkeersmaatregelen en omleidingen ongeveer één maand.

Hart van Nootdorp