Terug naar het overzicht

Tegel inleveractie zaterdag 28 september in Pijnacker

De gemeente Pijnacker-Nootdorp doet mee aan het Nederlands Kampioenschap (NK) Tegelwippen. In deze landelijke wedstrijd strijden gemeenten tegen elkaar om de meeste tegels te vervangen door groen. Om het vergroenen te stimuleren, organiseren de gemeente, De Papaver (gemeente Delft) en Intratuin Pijnacker op zaterdag 28 september een speciale actie.

Gratis tegels inleveren

Op de parkeerplaats van Intratuin Pijnacker staat dan tussen 10.00 en 13.00 uur een bemande container. Hier kunt u gratis de tegels die u uit uw tuin heeft verwijderd inleveren. In ruil hiervoor ontvangt u een voucher. Deze kunt u tot 31 oktober 2024 bij Intratuin Pijnacker besteden aan tuinplanten. De waarde van de voucher is afhankelijk van het aantal tegels dat u inlevert. Het bedrag kan oplopen tot € 12,50. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Geef uw gewipte tegels door!

Meld de verwijderde tegels aan via www.nk-tegelwippen.nl/meedoen, inclusief voor en na foto als bewijs. Uw stenen worden vervolgens opgeteld bij de tegelstand van onze gemeente. De gemeente met de meest gewipte tegels, die wint het NK Tegelwippen.