Terug naar het overzicht

Asfaltwerkzaamheden Klapwijkseweg

Binnenkort gaan we aan de slag met het opnieuw asfalteren van de Klapwijkseweg. De weg is verouderd en kan een opknapbeurt gebruiken.

Planning

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de herfstvakantie op maandag 28 en dinsdag 29 oktober. Het asfalt wordt vervangen vanaf de Laan van Klapwijk tot de rotonde bij Duikersloot. De Klapwijkseweg is in beide richtingen afgesloten vanaf 28 oktober 06.00 uur en gaat op 29 oktober weer open om 20.00 uur. De planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden blijft Klapwijk bereikbaar via de rotonde bij Duikersloot. De omleidingsroutes worden aangegeven via de bekende gele borden. Het fietspad langs de Klapwijkseweg blijft open. De buurtbus rijdt door Klapwijk, maar neemt een kleine omweg. De Ontmoetingskerk is toegankelijk via de wijk. De hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden.

Hinder en vragen

Tijdens de werkzaamheden zal u ongetwijfeld enige hinder ervaren, we proberen dit uiteraard te beperken. Heeft u vragen over de werkzaamheden of ervaart u hinder? Neem dan contact op met de projectleider Kokson Tsang via 14 015.

Kijk voor de meest actuele informatie op: www.pijnacker-nootdorp.nl/klapwijkseweg.